Bytte?

Akkurat nå har jeg et stort valg å ta. Jeg må velge om jeg skal bytte skole, bytte familie og skole eller bli der jeg er. Og det er kanskje det vanskeligste valget jeg har måttet ta noensinne. Rettelse: det er det vanskeligste. Jeg har virkelig ingen aning om hva jeg skal gjøre, så tenkte jeg kunne forklare litt.

Jeg har ganske lyst til å bytte skole, og det har jeg flere grunner for.
1) skolen er så stor at det er utrolig vanskelig å få venner.. Føler faktisk at jeg egentlig ikke har noen..
2) sikkerheten. Til nå har 2 stk tatt med seg pistol på skolen + at det hele tiden er slåsskamper og konflikter. Vi har security, men vi må ikke gå gjennom noen kontroller (bortsett fra et par tilfeldige) som hindrer folk fra å ta med våpen...
3) lunsj er helt forferdelig. Har faktisk aldri hatt det verre noen gang. Har begynt og ikke gå til kafeteriaen annenhver dag fordi jeg kan være igjen i korpsrommet.. Vet at jeg egentlig må dra til kafeteriaen for å prøve og få meg venner, men må ærlig si at jeg egentlig ikke gidder noe mer. HATER DET så inderlig mye.

Samtidig har jeg vært utrolig heldige med lærerne mine på skolen. De er noen av de snilleste menneskene jeg har møtt og de bryr seg faktisk om meg, noe som ikke kan sies så mye om elevene..
Greia er liksom at elevene er snille, men det er ingen av dem som tar initiativet til å møtes (bortsett fra et par utrolig rare gutter...). Jeg trodde liksom at alle amerikanere var imøtekommende, men det er visst når de blir eldre..

http://wtkr.com/2013/11/04/maury-high-school-student-found-with-a-loaded-weapon/

Dette var i forrige uke...

Her tilbringer jeg og 2000 andre elever hver skoledag...

Familie
Har tenkt på familiebytte mange ganger siden jeg kom hit... Vfamilien min er jo ikke akkurat den jeg så for meg da jeg søkte på utveksling.. Så mer for meg en småbarnsfamilie med hund enn en enslig dame med tre katter og en tysk utvekslingsbror.. Samtidig sa jeg ja selv, da YFU ga meg valget og derfor har jeg skyldt dette ganske mye på meg selv.. Jeg kunne jo ha sagt nei, men tanken på at jeg da kunne havne midt ute i ingenmannsland var stor så jeg sa ja.
Men det har virkelig ikke blitt som jeg håpet... Er klar over at mange har/har hatt det verre enn meg, men jeg er ikke en sånn person som er så uavhengig som jeg er nødt til å være her. Føler ikke at dette er et utvekslingsår, føler dette er: "Siri og Moritz' år i USA med tre katter" som bare bor i et hus som vmor eier. I forgårs for eksempel så jeg vare vmor 5 min på morgenen og ikke noe mer.. Jeg og Moritz lager middag hver dag og jeg vasker klær og sånn selv, noe jeg ikke har noe problem med, men kan si at jeg savner mammas matlaging og klesvask..

Samtidig har jeg fått opplevd ganske masse med vfam min og vmor er veldig grei når det gjelder å få besøk av folk i USA.

Savner familien min utrolig mye

Jeg har altså et veldig vanskelig valg å ta..

Siri

2 kommentarer

Sara Karlsen

15.11.2013 kl.15:48

Altså, det året her handler om at DU har det bra! og du kunne jo ikke vite at det skulle bli slik når du valgte vfamilie! Hvis du føler at du ikke har noen venner og heller ikke trives hjemme fram til nå anbefaler jeg deg å kanskje bytte... Og om du skulle bytte begge eller en av delene er opp til deg, men jeg tror du bør bytte hvertfall en av delene.. Og hvis du er bekymra over å bytte skole så du må starte på nytt igjen med fagene, så tror jeg du klarer det å komme seg inn i fagene igjen :-) Jeg håper veldig at du finner ut av det! :-( Savner deg! <3

Siri Fjellvær

15.11.2013 kl.15:59

Sara Karlsen: takk Sara! Må tenke på det, er veldig usikker på om jeg skal gjøre noe/evt. hva jeg skal gjøre... Savner deg og! <3

Skriv en ny kommentar

Siri Fjellvær

Siri Fjellvær

16, Trondheim

På utveksling i Norfolk, VA skoleåret 13/14

Kategorier

Arkiv

hits